خاصیت چای به
۳ امتیاز ۸ رای
khasiyat chayebeh irnab ir خاصیت چای به

خاصیت چای به

به نوشیدنی‌هایی که از دم‌کردن گیاهان به دست‌ می‌آید، دمنوش گفته می‌شود. این گیاهان همگی دارای خواص بسیار زیادی می‌باشند و بخش عمده‌ای از طب سنتی را تشکیل می‌دهند. میوه به یکی از همی میوه‌هاست که سرشار از ویتامین آ و ب و همچنین تانین و املاح آهکی است. دمنوش به همچنین یکی از خوش‌عطرترین و پرخاصیت‌ترین انواع دمنوش‌هاست. طرز تهیه دمنوش به بسیار ساده است و می توان به راحتی آن را در منزل تهیه کرد.

دمنوش به را هم به صورت مجزا و هم به شکل ترکیبی با سیب نیز تهیه می‌کنند که هر دو نوع بسیار خوش بو و آرام‌بخش هستند. دمنوش به، یک نوشیدنی آرام‌بخش برای اعصاب است که بسیار گوارا، خوش‌بو، خوش‌رنگ و مقوی قلب، معده و اعصاب می‌باشد. در اینجا قصد داریم شما را با طرز تهیه دمنوش به آشنا کرده و درباره خواص عالی این میوه توضیحاتی ارائه دهیم که امیدواریم برای شما مفید واقع شوند.
خواص دارویی چای به و یا همان دمنوش به
۱- آرام بخش اعصاب و کمک در رفع خستگی
۲- بوی مطبوع و دلنشین, بعبارتی خوش بو کننده دهان
۳- نشاط آور
۴- اشتها آور و کمک در هضم غذا (مناسب معده های دیر هضم)
۵- مناسب درد گلو, نرم کردن سینه
۶- خاصیت ضد سرطانی
۶- کمک به کاهش فشار خون
۷- دارای ویتامین c
۸- تقویت قلب و کبد
۹- مناسب درمان زخم

khasiyat chayebeh irnab ir خاصیت چای به


دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *