غذا با سیب زمینی
۵ امتیاز ۱ رای

کبه سیب زمینی

ghazaba sibzamini irnab ir غذا با سیب زمینی

غذا با سیب زمینی

کبه سیب‌زمینی نوعی کیک سیب‌زمینی با میان‌لایه گوشت چرخ‌کرده است که می‌توانید مانند کیک برش زده و سرو کنید.

مناسب برای :۷ نفر

زمان آماده سازی : کمتر از ۱ ساعت

پختن این غذا راحت است کافی است حداکثر ۱ ساعت از وقت‮تان را به آن اختصاص دهید. آن‮وقت هم پروتئین و ویتامین به بدن‮تان می‮رسانید و هم با طعم غذاهای عربی آشنا می‮شوید.

مواد لازم برای تهیه کبه سیب زمینی:

-*- سیب‌زمینی : ۱۵۰۰ گرم
-*-گوشت چرخ‌کرده : ۴۰۰ گرم
-*-پیاز متوسط:۲ عدد
-*-قرص عصاره مرغ : ۲ عدد
-*-تخم مرغ:۱ عدد
-*-کره آب شده : ۴ قاشق غذاخوری
-*-پودر سوخاری : ۴ قاشق غذاخوری
-*-گردو خردشده و تفت داده‌شده : ۲ قاشق غذاخوری
-*-روغن مایع گیاهی : ۲ قاشق غذاخوری
-*-نمک : ½۱ قاشق مرباخوری
-*-ادویه مخلوط : ۱ قاشق مرباخوری
-*-فلفل سیاه : ¼قاشق مرباخوری

طرز تهیه کبه سیب زمینی:

-/- یک ظرف مناسب سرو که بتوانید داخل فر قرار دهید را انتخاب کنید و با ۲ قاشق غذاخوری کره آب شده چرب کنید و روی آن ۲ قاشق غذاخوری پودر سوخاری بپاشید بطوریکه کل سطح ظرف پوشیده شود.

-/- سیب زمینی‮ها را آبپز کنید، سپس آنها را پوست بگیرید و له کنید.

-/- سیب زمینی‮های له شده را با نمک، فلفل و تخم مرغ مخلوط کنید.

-/- داخل تابه روغن مایع را گرم کنید و پیازها را در آن به مدت ۲ دقیقه تفت دهید.

-/- گوشت چرخ‮کرده را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه آن را تفت دهید.

-/- قرص‮های عصاره را خرد کنید و همراه با گردو خرد‌شده و ادویه به گوشت‮ اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. (در این مرحله به غذا نمک نزنید؛ عصاره‮ها شور هستند).

-/- نیمی از مخلوط سیب زمینی له شده را کف ظرف ریخته و صاف کنید، سپس تمام مخلوط گوشت را روی آن ریخته و یکنواخت پخش کنید.

-/- باقیمانده پوره سیب زمینی را در لایه بعد روی گوشت بریزید و صاف کنید.

-/- روی آن را با بقیه آرد سوخاری و بعد بقیه کره آب شده بپوشانید.

-/- در فر که آن را از قبل با دمای ۲۲۰ درجه سانتی‮گراد گرم کرده‮اید به مدت ۰۲ الی ۵۲ دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی شود.

 


دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *