طرز تهیه خورشت بادمجان با گوشت قلقلی
چـقـدر مفـید بـود ؟

مواد لازم برای خورشت بادمجان با گوشت قلقلی :

tarztahiye khoreshtbademjanbaghoshtghelgheli irnab ir طرز تهیه خورشت بادمجان با گوشت قلقلی

طرز تهیه خورشت بادمجان با گوشت قلقلی

بادمجان سرخ کرده ۳عدد
گوجه فرنگی ۲عدد
سیب زمینی ۱عدد
گوشت چرخ کرده ۲۵۰گرم
پیاز ۱عدد
رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر و پودر لیمو عمانی نصف قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت بادمجان با گوشت قلقلی:

بادمجان ها را از قبل ورقه ورقه کرده و سرخ می کنیم و می گذاریم روغن آن خوب برود.
گوجه ها را حلقه حلقه می کنیم و کمی نمک می پاشیم.سیب زمینی را هم حلقه کرده و کمی سرخ می کنیم و کنار می گذاریم
پیاز را روی گوشت رنده ریز می کنیم و نمک و فلفل و زردچوبه می زنیم و گوشت را ورز می دهیم.بعد کوفته های ریز درست می کنیم و کوفته ها را
سرخ می کنیم. در یک قابلمه کمی پیاز رنده شده تفت می دهیم بعد رب را می ریزیم پودر سیر و پودر لیمو عمانی ونمک و فلفل و زردچوبه
اضافه می کنیم بعد یک لیوان آب می ریزیم سس که کمی غلیظ شد به ترتیب سیب زمینی حلقه ,بادمجان سرخ شده ,گوج حلقه شده و کوفته ها
را می ریزیم . می گذاریم غذا خوب جا بیفتد….نوش جان…


دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *