طرز تهیه آش اسفناج
چـقـدر مفـید بـود ؟

مواد لازم آش اسفناج :

tarztahiye ashesfenaj irnab ir طرز تهیه آش اسفناج

طرز تهیه آش اسفناج

اسفناج پاك ‌شده  يك كيلوگرم

عدس   يك و نيم پيمانه

پيازداغ   چهار قاشق غذاخوري

روغن مايع    دو قاشق غذاخوري

رشته آش و كشك   به ميزان لازم

نمك، فلفل و زردچوبه  به ميزان لازم

سير داغ و نعنا داغ   از هر كدام دو قاشق غذاخوري

كلم برگ سفيد   دو پيمانه

پياز متوسط    يك عدد

مراحل تهيه آش اسفناج:

اسفناج‌ها را خرد كرده به همراه عدس و پياز بگذاريد تا بپزد. نمك، فلفل، زردچوبه و روغن را نيز بريزيد. كلم‌ها را جداگانه آب‌پز كرده تا ضُخم آن از بين برود و پس از پخت، اسفناج را به آن اضافه كنيد.

سپس پياز، نعنا و سيرداغ را اضافه كنيد. بعد از جا افتادن مواد، رشته را دو تكه كرده و در آن ريخته تا بپزد و لعاب‌دار شود.

نكته: اين آش با كشك يا رب انار و رب گوجه‌درختي سرو مي‌شود. با توجه به فصل سرما بسيار مناسب و مطبوع است.


دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *