طرز تهیه فسنجان بادمجان
چـقـدر مفـید بـود ؟

زمان تهیه کردن۲ساعت ۱۵دقیقه
زمان پخت۱ساعت
زمان انتظار۳ساعت ۱۵دقیقه

مواد لازم  فسنجان بادمجان:
برای ۶ نفر

tarztahiye fesenjanbademjan irnab ir طرز تهیه فسنجان بادمجان

طرز تهیه فسنجان بادمجان

فسنجان بادمجان

۲۵۰ گرم بادنجان قلمی ۲ عدد یا ۲۵۰ گرم
۲۰۰ گرم مغز گردو
۱ قاشق سوپ خوری رب انار ترش ۱ قاشق یا۳۰ گرم
۵۰ گرم پیاز ۱عدد متوسط یا ۵۰ گرم سرخ شده
زعفران زردچوبه فلفل نمک به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن

مراحل  تهیه  فسنجان بادمجان

ابتدا بادنجان ها را پوست کنده،سپس به صورت مربع ۲ سانتی خرد کنید.بادنجان ها را در آبکش قرار دهید و روی آن نمک بریزید.۲ ساعت زمان دهید تا تیزآب آن گرفته شود.سپس با دستمال خشک کنید تا آب آن گرفته شود.حالا در روغن سرخ نمائید.
پیاز را نگینی خرد کرده تفت دهید تا عسلی شود.سپس،زردچوبه،نمک و فلفل را بیفزائید و تفت دهید.گردوی چرخ شده را نیز اضافه نموده،کمی تفت دهید.سه لیوان آب را به همراه رب انار اضافه کنید.مخلوط نمائید و زمان دهید تا به جوش آید.
حرارت را ملایم کرده،فرصت دهید خورش جا بیفتد.در زمان پخت در دفعات،یک تکه یخ اضافه کنید تا شوک وارد شده و روغن بیشتری بیندازد.هنگام جا افتادن خورش،بادنجان ها را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه بعد خاموش نمائید.
به همراه چلو سرو نمائید.نوش جان


دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *