طرز تهیه دسر انبه بستنی
چـقـدر مفـید بـود ؟
tarztahiye deseranbebastani irnab ir طرز تهیه دسر انبه بستنی

طرز تهیه دسر انبه بستنی

مواد لازم بستنی انبه

انبه خردشده ۸۰۰ گرم
شیر عسلی ۴۰۰ گرم
خامه ۳۰۰ میلی لیتر
شیر ۲۵۰ میلی لیتر
هل خرد شده ۸ عدد
میوه های استوایی به میزان لازم برای سرو

طرز تهیه بستنی انبه

در یک قالب مستطیلی لوف به اندازه ۱۱×۲۱ سانتی متر ۲ لایه سلفون بیاندازید به طوری که اطراف آن از قالب بیرون باشد.
خامه، شیر و هل را در ظرفی روی حرارت متوسط مخلوط و حرارت دهید تا به دمای جوش برسند.
سپس آنها را از روی حرارت بردارید و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا خنک شوند و مزه و عطر هل با شیر درآمیزد.
در همین فاصله انبه ها را در مخلوط کن بریزید و آنها را تا زمانی که یکنواخت شوند با هم ترکیب کنید.
مخلوط خامه را در ظرفی از صافی عبور دهید تا هل ها جدا شوند, هل را با قاشق روی صافی فشار دهید تا عصاره ان وارد مخلوط شود. سپس شیر عسلی را به مخلوط خامه اضافه کنید. این مخلوط را با همزن برقی به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود هم بزنید.
بعد از آن انبه ها را اضافه کنید و مخلوط را در قالب پوشیده شده با سلفون بریزید و روی آن را با سلفون آویزان از قالب ببندید. قالب را به مدت یک شب و یا تا زمانی که خودش را بگیرد در فریزر قرار دهید.
۱۰ دقیقه قبل از این که بستنی را سرو کنید آن را از فریزر بیرون آورید و در یک ظرف برگردانید و پلاستیک را از آن جدا نمایید.
روی بستنی را با میوه های استوایی تزیین کنید.


دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *