طرز تهیه خورشت قیمه
چـقـدر مفـید بـود ؟
tarztahiye khoreshtgheyme irnab ir طرز تهیه خورشت قیمه

طرزتهیه خورشت قیمه

مواد لازم برای تهیه خورشت قیمه

۲۵۰ گرم گوشت گوساله یا گوسفند
۸۰ گرم لپه خام
۱ عدد پیاز
۲ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
۲ عدد سیب زمینی متوسط
۳ عدد لیمو عمانی
۱ قاشق سوپخوری گلاب
۱/۲ قاشق چایخوری دارچین
زعفران دم کرده به مقدار لازم
شکر به مقدار لازم
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

مراحل پخت خورشت قیمه

ابتدا پیاز رو سرخ کرده و بعد از اینکه پیاز کاملا طلایی شد زرچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم.
حالا رب رو خوب با پیاز تفت میدیم تا رب سرخ بشه.

گوشت قیمه ای رو اضافه کرده و فقط کمی تفت میدیم تا رنگش برگرده.

بعد از تفت دادن گوشت لپه خام رو هم اضافه میکنیم.

حالا ۳ لیوان آب به موادمون اضافه کرده، در قابلمه رو میبندیم و برای ۱ ساعت خورشت رو میپزیم.

لیمو عمانی رو اضافه کرده و اجازه میدیم تا خورشت ۱ ساعت دیگه با لیمو عمانی بجوشه.

بعد از ۱ ساعت لیمو عمانی هارو از خورشت بیرون میاریم و به خورشت نمک، زعفران و دارچین اضافه میکنیم و بهش زمان میدیم تا جا بیوفته و غلیظ بشه.

وقتی خورشتمون کاملا جا افتاده بود تقریبا یه ربع قبل از سرو به خورشت گلاب و شکر اضافه میکنیم. شکر رو کم کم اضافه کنید مثلا به اندازه نصف قاشق چایخوری و بعد خورشت رو تست کنین تا خورشت شیرین نشه.

حالا خورشت قیمه خوش طعم و خوش عطر و بوی ما آماده اس. روی خورشت رو با سیب زمینی سرخ شده تزیین کرده و سرو میکنیم… نوش جان


دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *