طرز تهیه خیارشور خانگی
چـقـدر مفـید بـود ؟
tarztahiye khiyarshorkhaneghi irnab ir طرز تهیه خیارشور خانگی

طرز تهیه خیارشور خانگی

مواد لازم برای خیارشور خانگی:

خیار ریز و تازه ۲ کیلوخیارشور

سبزی، شامل ترخون، شوید، مرزه و جعفری۲۵۰ گرم

سیر یک بوته بزرگ

فلفل تند۵ یا ۶ عدد

تخم گشنیزیک قاشق مرباخوری

نخود خامچند عدد برای ترد شدن خیارها

نمکیک پیمانه

آب۱۴ پیمانه

سرکه یک پیمانه

مراحل تهیه خیارشور خانگی :

ابتدا خیار و سبزی ها را بشویید و بگذارید آب آنها خشک شود.

دقت کنید میزان آب و نمک را حتما رعایت کنید.

آب را در قابلمه بریزید و نمک و سرکه را هم افزوده و بگذارید جوش بیاید.

با فرو کردن یک خلال دندان در خیارها، و ایجاد روزنه در خیار از پوک شدن خیار شور جلوگیری کنید.

خیار ها را به ترتیب در یک شیشه تمیز بریزید و لابه لای آنها سبزی و سیر پوست گرفته شده و فلفل بگذارید تا شیشه پر شود و در نهایت روی خیارها را سبزی بریزید و بپوشانید.

نخود و تخم گشنیز را هم بین خیارها بپاشید.

وقتی آب جوش آمد، آن را روی خیارها بریزید و در شیشه را محکم ببندید و بعد از خنک شدن، حتما در جای خیلی خنک نگهداری کنید تا خیار شور شما سبز و ترد بماند و تغییر رنگ ندهد. در این روش، خیار شور به دلیل ایجاد چند سوراخ در خیارها، زودتر شور شده و آماده مصرف می شود.

نکات تکمیلی در مورد خیارشور

خیارشور جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴ ساعت و ۰ دقیقه میباشد .
خیارشور را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب میباشد .


دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *