طرز تهیه مربای پوست پرتقال
چـقـدر مفـید بـود ؟
tarztahiye morabayepostporteghal irnab ir طرز تهیه مربای پوست پرتقال

طرز تهیه مربای پوست پرتقال

مواد لازم برای تهیه مربای پوست پرتقال:

شکر نیم کیلو
پوست پرتقال ۲۰۰ گرم
آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری
آب دو لیوان

مراحل تهیه مربای پوست پرتقال :

قسمت سفیدی های پوست پرتقال را جدا کرده و خلال می کنیم .

پوست پرتقال ها را در آبجوش ریخته و اجازه می دهیم ۱۵ دقیقه داخل آن بماند و بعد آبکش می کنیم . این مرحله را کلا” ۳ بار تکرار می کنیم و هر بار باید ۱۵ دقیقه داخل آب بماند تا بپزد و در عین حال تلخی آن از بین برود .

شکر را با ۲ لیوان آب حل کرده و روی حرارت می گذاریم تا قوام بیاید .
بعد پوست پرتقالها و آبلیمو را اضافه کرده و می گذاریم نیم ساعت روی حرارت بماند .
بعد از اتمام پخت یه دستمال روی قابلمه می کشیم ( از در قابلمه استفاده نکنید ) و اجازه می دهیم ۲۴ ساعت در دمای اتاق بماند .
برای نگهداری ، مربا رو داخل ظرف شیشه ای خشک و تمیز بریزید .


دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *