طرز تهیه غذا با قارچ
چـقـدر مفـید بـود ؟

قارچ شکم پر

غذاهایی که در فر طبخ می شوند مزایایی دارند که افراد کمی به آن فکر می کنند:این روش پخت همه مواد غذایی را در داخل غذا نگه می دارد. بنابراین، غذا می تواند طعم یکنواختی داشته باشد. نکته شگفت آور در مورد این دستور پخت غذای خوش مزه این است که همه آن ها شامل ادویه جات و مواد دیگر هستند که طعم قارچ را برجسته تر می کنند. پخت این دستورالعمل چندان طول نمی کشد. پس فرقی نمی کند آیا عاشق آشپزی هستید یا نه، باید آن ها را امتحان کنید.

مواد لازم قارچ شکم پر

۱ قاشق سوپ خوری نمک ( ۲۵ گرم )
۱۵ عدد قارچ ( ۱۱۵ گرم )
۲ فنجان نان خرد شده ( ۲۰۰ گرم )
۲ فنجان پنیر رنده شده
۱ قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده ( ۲۵ گرم )
۲ قاشق سوپ خوری روغن زیتون ( ۶۰ میلی لیتر )
۴ حبه سیر خردشده ( ۳۵ گرم )

مراحل تهیه قارچ شکم پر

به کاسه ای برای مخلوط کردن مواد نیاز دارید ، پنیر رنده شده، سیر، جعفری ، نان خرد شده و روغن را اضافه کنید.

به دقت ساقه قارچ را بکنید و آن ها را باز کنید تا بتوانید آن ها را با ترکیبی که درست کرده اید ، پر کنید.

آن ها را روی سینی در برابر حرارت با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید

زمانی که این مدت سپری شد ، بگذارید چند دقیقه در دمای اتاق بماند

غذا را سرو کنید و از آن لذت ببرید.

tarztahiye ghazabagharch irnab ir طرز تهیه غذا با قارچ

طرز تهیه غذا با قارچ

قارچ های اندلسی
این دستور از سویل، اسپانیا سرچشمه می گیرد، اگر غذای اسپانیایی دوست دارید، فراموش نکنید این غذا را بپزید. طبخ آن نیز بسیار ساده است ، زیرا تنها چند ماده مغذی ارزان قیمت دارد. از این گام های ساده برای پختن این غذای لذیذ پیروی کنید.

مواد لازم قارچ های اندلسی

۱ عدد پیاز ( ۷۵ گرم )
۱ قاشق سوپ خوری نمک ( ۲۵ گرم )
۵ فنجان قارچ ( ۵۰۰ گرم )
۱ / ۲ فنجان بادام ( ۵۰ گرم )
۲ شاخه کوچک جعفری، خرد شده ( ۱۰ گرم )
۱ قاشق سوپ خوری روغن زیتون ( ۳۰ گرم )
۲ سرکه ( ۲۳۰ میلی لیتر )
چهار حبه سیر، خرد شده ( ۴۰ گرم )
۱ قاشق سوپ خوری فلفل قرمز خرد شده ( ۲۵ گرم )
دستورالعمل

5c2dd2d7c6548 tarztahiye ghazabagharch irnab ir طرز تهیه غذا با قارچ

طرز تهیه غذا با قارچ

 

 

با دسته هاون سیر، بادام و جعفری را به طور کامل آسیاب کنید.

پیاز را با نمک و روغن زیتون در ماهی تابه سرخ کنید تا طلائی شوند.

سپس قارچ ها را به ماهی تابه اضافه کرده و آن را ۲ دقیقه سرخ کنید. درست قبل از این که آن را از روی حرارت بردارید، فلفل را به آن ها اضافه و اجازه دهید با مواد دیگر سرخ شوند.

سرکه را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید بپزد.

زمانی که می ببینید سرکه در حال خشک شدن است، محتویات داخل هاون را اضافه کنید اجازه دهید غذاها ۱۰ دقیقه بپزد.


دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *