طرز تهیه سالاد بلغور
چـقـدر مفـید بـود ؟
tarztahiye saladbalghor irnab ir طرز تهیه سالاد بلغور

طرز تهیه سالاد بلغور

مواد لازم برای سالاد بلغور مدیترانه ای

سالاد بلغور
بلغور گندم ۲۵۰ گرم
آب لیمو ترش تازه ¼ پیمانه
روغن زیتون ¼ پیمانه
گوجه فرنگی ۲ عدد
پیاز قرمز کوچک ۱ عدد
خیار ۱ عدد
جعفری تازه ۱ بوته
نعناع تازه ۱ بوته
سماق ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه سالاد بلغور مدیترانه ای

پیاز، گوجه ها و خیار را ریز خرد کنید.
بلغور را در کاسه ای بریزید و روی آن آب سرد بریزید که پوشیده شود سپس آن را برای ۳۰ دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا آب جذب شود.
پیاز را به همراه آبلیمو در کاسه ای بریزید و اجازه دهید برای ۳۰ دقیقه در همان حال باقی بماند.
آب بلغورها را با آبکشی مناسب و ریز بگیرید و آن را فشار دهید تا آب اضافی هم خارج شود.
بلغور را در کاسه مخلوط پیاز و آبلیمو ریخته و گوجه فرنگی، نعناع، سماق و خیار را اضافه کنید.
به آن نمک و فلفل بزنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند سپس آن را کنار بگذارید و همراه غذاهای گوشتی یا بعنوان یک وعده غذای سبک و گیاهی سرو کنید.این سالاد بلغور (kisir) ، یکی از مکمل های غذایی سنتی ترکی و کردی به حساب می آید که کمتر از ۱ ساعت درست می شود در کنار غذاهای گوشتی لذیذ است.
می توانید از رب انار نیز برای طعم دادن به این مکمل استفاده کنید، این مکمل نوعی مزه نیز به حساب می اید.


دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *