طرز تهیه شیرینی رسپیری
چـقـدر مفـید بـود ؟

مواد لازم برای تهیه شیرینی رسپیری

کره
۱۲۵ گرم
آرد سفید
۱۲۵ گرم
نشاسته ذرت
۲۵ گرم
نسکافه فوری
۱ قاشق مربا خوری
آب جوش
۱ قاشق غذا خوری
وانیل‏
۱/۴ قاشق چای خوری
پودر شکر
۵۰ گرم
شکلات چیپسی
به مقدار لازم

مراحل تهیه شیرینی رسپیری

tarztahiye shiriniresperi irnab ir طرز تهیه شیرینی رسپیری

طرز تهیه شیرینی رسپیری

ابتدا نسکافه را با آب جوش مخلوط کنید بزارید کنار .

کره به دمای محیط رسیده را به همراه وانیل و پودر شکر با همزن برقی به مدت ۵دقیقا بزنید تا کرم رنگ بشود.

نسکافه حل شده را به مواد اضافه کنید و چند ثانیه با همزن بزنید .

نشاسته و‌آرد سفید را یک بار الک کنید و به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید درحدی که مواد فقط مخلوط بشوند.

سینی پخت را کاغذ روغنی گذاشته ،مواد را درون کیسه پارچه ای که ماسوره شکوفه دارد بریزید و‌با فاصله شکوفه بزنید ،روی هر شیرینی شکلات چیپسی قرار دهید.

سینی را درون فر از قبل گرم شده سر درجه ۱۸۰سانتی گراد قرار داده به مدت ۱۰تا ۱۲ دقیقه … دمای فرها با هم متغایرن….زیر شیرینی طلایی شد کافیه…

بعد از پخت سینی را از فر خارج کنید بزارید از حرارت بیوفته بعد شیرینی را در ظرف دربسته قرار دهید…


دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *