طرز تهیه شیرینی بادامی
۵ امتیاز ۱ رای

مواد لازم شیرینی بادامی

پودر بادام یک پیمانه

پودر قند یک پیمانه

آرد ۳ پیمانه ( بسته به جنس آردتون ممکنه کمتر لازم شه ولی بیشتر نه)

روغن جامد ذوب شده یک پیمانه

هل دو قاشق چایخوری

tarztahiye shirinibadami irnab ir طرز تهیه شیرینی بادامی


طرز تهیه شیرینی بادامی

دستور تهیه شیرینی بادامی

روغن جامد رو با دمای غیر مستقیم آب می کنیم. روغن نباید داغ بشه.

پودر قند و هل رو به روغن اضافه می کنیم و هم می زنیم. بعد پودر بادوم را اضافه می کنیم.

بهتره پودر بادوم تست شده باشه که طعمش مشخص تر بشه. آرد را کم کم اضافه می کنین تا موقعی که خمیر به دست نچسبه.

بعد با دست کمی ورز میدیم تا اندازه بودن آرد و نچسبیدن خمیر رو حس کنیم. خمیر نیاز به استراحت نداره.

خمیر را به قطر ۱ سانت بین ۲ نایلون باز می کنیم. با کاتر اشک یا جقه قالب میزنیم. کف سینی کاغذ روغنی می ندازیم.

سینی را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۵ میگذاریم بپزه.
بعد از پخت و خنک شدن با الک روش پودر قند میپاشیم.

نوش جان


دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *