خاصیت زیتون در بارداری
چـقـدر مفـید بـود ؟

خاصیت زیتون در بارداری

23 bisms.ir 2016 08 30 63 300x225 خاصیت زیتون در بارداری

خاصیت زیتون در بارداری

خاصیت زیتون در بارداری

‫زیتون در بارداری , زیتون , خواص زیتون , فواید زیتون

زیتون به دو صورت به کاهش وزن کمک می کند، نخست از طریق چربی های موجود در زیتون و دیگری به علت نقش زیتون در افزایش میزان هورمون سروتونین می باشد. در مورد اول تحقیقات دانشمندان که در سال ۲۰۱۱ به چاپ منتشر شده استزیتون نشان داده است که افرادی که در رژیم غذایی خود بیشتر از دیگر غذاهای چرب از زیتون و روغن زیتون استفاده می نمایندزیتون ، نسبت به دیگران میزان افزایش وزن در آنها کمتر بوده است.
زیتون پرخاصیت را بیشتر مصرف کنیم

‫زیتون در بارداری , زیتون , خواص زیتون , فواید زیتون
زیتون پرخاصیت را بیشتر مصرف کنیم

زیتون محققان بر اساس نتایج این پژوهش چنین نتیجه گرفتند که این خاصیت زیتون در پیشگیری از افزایش وزن به علت وجود میزان زیادی از اسیدهای چرب غیر اشباع تک زنجیره ای در آن می باشد. در واقع پیوندهای موجود در این نوع چربیزیتون راحت‌تر شکسته می‌شوند و مانند دیگر انواع چربی در بدن انباشته نمی‌شود.
زیتون پرخاصیت را بیشتر مصرف کنیم

یک متخصص طب سنتی گفت: زیتون را فقط باید همراه غذا خورد تا ترکیبات آن به خوبی جذب شود و آثار مغذی آنها ظاهر شود. زیتون و سبزی خوردن، تنها مواردی هستند که مصرف آنها کنار غذا،زیتون به طور عمومی منعی ندارد.
زیتون پرخاصیت را بیشتر مصرف کنیم

2 bisms.ir 2016 08 31 63 300x300 خاصیت زیتون در بارداری
‫زیتون در بارداری , زیتون , خواص زیتون , فواید زیتون
زیتون پرخاصیت را بیشتر مصرف کنیم

زیتون ناصر رضایی پور درباره زیتون اظهار داشت: ماده مؤثره زیتون ، از ترکیبات فنلی است که در زیتون سبز فراوان است ولی با تیره و سیاه شدن آن، کم می شود و متأسفانه در زیتون کنسروی و شور تقریباً وجود ندارد!
به گفته وی این ماده مؤثره که خواص پرشمار زیتون را موجب می شود، در روغنزیتون فرابکر (تصفیه نشده و بودار) وجود دارد و با تصفیه شدن، حذف می شود.
زیتون پرخاصیت را بیشتر مصرف کنیم
‫زیتون در بارداری , زیتون , خواص زیتون , فواید زیتون
زیتون پرخاصیت را بیشتر مصرف کنیم

زیتون سبز و سیاه تفاوت چندانی با هم ندارند. هر دوی این زیتون‌ها، با وجود تفاوت رنگی که دارند، با هم یکسان هستند.اما نکته قابل ذکر در مقایسه زیتون سیاه و سبز این است که زیتون‌های سیاه کمی روغنی‌تر هستند و از آنجا که بخش عمده‌ای از زیتون ارزش غذایی زیتون مربوط به روغن آن است، می‌‌توان گفت زیتون‌های تیره از این نظر غنی‌تر هستند. به طور کلی، روغن زیتون یکی از روغن‌های بسیار مطلوب است و عنصر تعیین‌‌کننده‌ای در درجه‌بندی زیتون‌ها به شمار می‌آید.

زیتون


دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *