طرز تهیه مسقطی با شیر
چـقـدر مفـید بـود ؟

مواد لازم برای مسقطی با شیر

نشاسته :۱ لیوان
شکر :۲ لیوان
کره :۵۰ گرم
گلاب :۱/۲ لیوان
وانیل :کمی
شیر :۱ لیتر
مسقطی با شیر

مراحل تهیه مسقطی با شیر

 

tarztahiyemasghati bashir irnab ir طرز تهیه مسقطی با شیر

طرز تهیه مسقطی با شیر

مسقطی یکی از شیرینی های سنتی ایرانی است که با طعم های متنعی میتوان آن را درست کرد ، در ادامه روش درست کردن مسقطی با شیر را آموزش می دهیم.

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا نشاسته را در ظرفی ریخته و شیر را به تدریج اضافه نمایید تا با هم ترکیب شوند.

مواد را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنی تا ته نگیرد.

بعد از اینکه نشاسته کمی غلیظ شد شکر را افزوده و به هم زدن ادامه دهید.

در این مرحله گلاب و وانیل را افزوده و اجازه دهید ۵ دقیقه دیگر هم حرارت ببنید.

در آخر وانیل را اضافه کرده شعله را خاموش کنید.

مسقطی را در ظرف مورد نظر بریزید و با پودر نارگیل و گردو تزیین نمایید.

سپس را در یخچال قرار دهید تا کمی خنک شده و خودش را ببندد.

نکات تکمیلی در مورد مسقطی با شیر

 

5cf37ff828dd6 tarztahiyemasghati bashir irnab ir طرز تهیه مسقطی با شیر

طرز تهیه مسقطی با شیر

مسقطی با شیر جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد .
مسقطی با شیر را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .


دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *