طرز تهیه شنیسل مرغ
چـقـدر مفـید بـود ؟

مواد لازم جهت تهیه شنیسل مرغ

سینه مرغ ۱عدد
آب پیاز نصف پیمانه
آب لیمو ۳ ق س
زعفران دم کشیده ۱ ق س
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سوخاری ۱ و نیم پیمانه
پودر سیر ۱ ق چ
ادویه کاری ۱ ق چ
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

طرز تهیه مرحله به مرحله شنیسل مرغ

tarztahiye sheniselmorgh irnab ir طرز تهیه شنیسل مرغ

طرز تهیه شنیسل مرغ

برای درست کردن شنیسل باید ترجیحا از سینه و یا فیله مرغ استفاده کرد. سینه مرغ را میتوانید به اندازه هایی که دوست دارید تکه کنید ولی بهتر است به اندازه کف دست و ضخامت ۱و نیم تا ۲ سانت برش بزنید. .بعد گوشت مرغ را به وسیله بیفتک کوب و یا تیغه ی پشت چاقو که پهن تر است بکوبیم.برای این کار باید یه نایلون زیر گوشت و یک نایلون هم روی گوشت قرار دهید و این کار باعث میشود گوشت هنگام کوبیدن پاره نشود.

چون گوشت مرغ نرم و لطیف است لازم نیست زمان زیادی برای کوبیدن استفاده کنید. فقط در حد چند ضربه. وقتی گوشت کوبیده شد ، اندازه آن یک و نیم برابر میشود.

با کمک نایلون طرف دیگر گوشت را هم برمیگردانید و بکوبید.بعد از اینکه سینه تکه شده مرغ کوبیده شده به آن آب پیاز اضافه میکنیم تا هم عطر خوبی بگیرد و هم گوشت طرد تر شود.و اجازه میدهیم ۳۰ دقیقه در آب پیاز ، نمک ، زعفران و مقداری آب لیمو بخوابد.

در مرحله بعد آرد سوخاری را با مقداری فلفل قرمز ، نمک ، پودر سیر و ادویه کاری مزه دار میکنیم . بعد تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه میشکنیم و هم میزنیم تا زرده و سفیده تخم مرغ باهم مخلوط شوند . مقداری هم زعفران به آن اضافه میکنیم .تا خوشرنگ تر شود.

مرغ های آماده شده را ابتدا در آرد سوخاری مزه دار شده می غلطانیم و بعد داخل تخم مرغ میگذاریم و دوباره در آرد سوخاری می غلطانیم تا همه ی قسمت های آن به آرد آغشته شود. تابه مورد نظر را روی حرارت متوسط قرار میدهیم و به اندازه ۱ سانت روغن داخل آن میریزیم تا کاملا داغ شود و سپس مرغ های آغشته به آرد را داخل آن قرار میدهیم.

حرارت زیر تابه خیلی مهم است . اگر حرارت زیاد باشد باعث میشود آرد ها زود رنگ تیره بگیرند و اگر هم خیلی کم باشد سبب میشود روغن بیشتری جذب گوشت شود.
وقتی یک طرف شنیسل سرخ شد بر میگردانیم و طرف دیگر آن را سرخ میکنیم . شنیسل های سرخ شده را روی دستمال های آشپزی قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود . و با سبزیجات و گوجه فرنگی سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد شنیسل مرغ

5d00cba684015 tarztahiye sheniselmorgh irnab ir طرز تهیه شنیسل مرغ

طرز تهیه شنیسل مرغ

شنیسل مرغ جزو غذای ملل – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و و ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد .
شنیسل مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۳ نفر مناسب میباشد .


دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *