طرز تهیه لواشک هلو
چـقـدر مفـید بـود ؟

مراحل تهیه لواشک هلو

tarztahiye lavashakholo irnab ir طرز تهیه لواشک هلو

طرز تهیه لواشک هلو

برای تهیه لواشک هلو، ابتدا هلوها را خوب بشویید.
منتظر خشک شدن هلوها باشید. آن گاه هلوها را به قسمت های مساوی تقسیم کنید.
می توانید در کنار هلو از شلیل نیز استفاده کنید. هلوهای خرد شده را در قابلمه ریخته و آب بر روی آن بریزید.
در ادامه منتظر بمانید تا هلو و شلیل ها کاملاً پخته شده و آب آن ها کم شود.
بعد از له شدن هلو و شلیل، آن ها را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا کاملاً به شکل پوره در آیند. سینی را چرب کنید یا درون سینی مورد نظر پلاستیک بگذارید.
این مسئله کمک می کند که لواشک به راحتی از سینی جدا شود و به شکل یک دست قابل مصرف گردد.
سینی را در فضای بیرون و زیر نور آفتاب قرار دهید. در این صورت به مدت ۲ روز باید صبر کنید. لواشک بیش از دو روز در معرض آفتاب نباشد تا بیش از اندازه خشک نگردد. لواشک را تکه تکه کرده و داخل فریزر یا یخچال نگه داری کنید. برای طعم دار شدن بیشتر لواشک می توانید از نمک، تمبر هندی، جوهر لیمو و… استفاده کنید.
به یاد داشته باشید که برای آماده شدن سریع لواشک می توانید از فر برای خشک کردن استفاده کنید.


دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *