طرز تهیه شیرینی کنجدی
چـقـدر مفـید بـود ؟

مواد لازم شیرینی کنجدی

تخم مرغ: یک عدد
پودر شکر: ۲ قاشق غذاخوری
وانیل: یک قاشق غذاخوری
کنجد: ۵ قاشق غذا خوری
آرد: یک پیمانه
ماست: نصف لیوان
وانیل: به اندازه نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر: یک قاشق مربا خوری
هل ساییده شده: نصف قاشق چایخوری

مراحل تهیه شیرینی کنجدی

tarztahiye shirinikonjedi irnab ir طرز تهیه شیرینی کنجدی

طرز تهیه شیرینی کنجدی

تخم مرغ و شکر را در ظرفی ریخته و با همزن برقی به مدت دو دقیقه به هم بزنید. هل و ماست، وانیل و بکینگ پودر را به ترتیب اضافه کنید. توجه داشته باشید در پخت شیرینی و کیک، هم زدن بعد از اضافه کردن مواد اهمیت دارد. در مرحله بعدی طرز تهیه شیرینی کنجدی, آرد را کم کم در سه مرحله به مواد اضافه کنید. حالا مواد را مرتبا هم بزنید تا مواد کاملا یک دست شود.
روی مواد سلفون بکشید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت تا یک ساعت در جایی به دور از یخچال نگه داری شود تا استراحت کند. بعد از یک ساعت، خمیر را به اندازه کف دست پهن کنید و روی آن کنجد بپاشید.

این نوع شیرینی را هم می توانید درون فر قرار دهید و هم در ماهیتابه بپزید. فر را از قبل روشن کرده و روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد بگذارید و به مدت نیم ساعت کلوچه را در درون فر قرار دهید. ماهیتابه را چرب کرده، مایه شیرینی را به اندازه یک کف دست درون آن ریخته، درپوش بگذارید تا با حرارت خیلی ملایم بپزد.
طبیعتا کنجد جزء مواد اصلی این شیرینی است و اگر شما عاشق کنجد باشید که حتما از خوردن آن لذت خواهید برد ولی در صورت تمایل از پودر نارگیل، پودر پسته نیز می توانید به جای کنجد استفاده کنید.
برای پخت بهتر شیرینی از جمله نکات بسیار مهم این است که حتما زمان استراحت خمیر را رعایت کنید. در نتیجه شیرینی شما طعم خوبی خواهد داشت و خمیر شما به راحتی ورز داده می شود.


دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *