خواص دال عدس چیست
۵ امتیاز ۱ رای

خواص دال عدس چیست

2 bisms.ir 2016 08 31 15 300x147 خواص دال عدس چیست

خواص دال عدس چیست

خواص دال عدس چیست

خواص دال عدس , فواید دال عدس , دال عدس , مضرات دال عدس

دال عدسعدس از نظر طب قدیم ایران معتدل و خشک است و مانند دیگر گیاهان پوست و دانه آن دارای اثرات متضاد یکدیگر می باشد .دال عدس یعنی پوست عدس گرم و خود عدس قابض است . بعبارت دیگر پوست آن ملین و مغز آن ضد اسهال می باشد .
خواص دال عدس , فواید دال عدس , دال عدس , مضرات دال عدس
از دال عدس چقدر می دانید

عدس منبع بسیار خوبی از فیبرهای کاهش دهنده کلسترول‌اند که نه تنها کمک به کاهش کلسترول می‌کنند دال عدسبلکه خاصیت تنظیم قندخون هم دارند زیرا فیبر بالای آنها از افزایش قندخون بعد از خوردن یک وعده غذایی جلوگیری می‌کنند.عدسها مثل دیگر حبوبات غنی از فیبرهای غذایی هستند چه از نوع قابل جذب و چه از نوع غیر قابل جذب. فیبرهای قابل جذب،یک ماده ژله مانندی در دستگاه گوارش ایجاد می‌کنند دال عدسکه سبب دفع صفرا (حاوی کلسترول ) می‌گردد و آن را به خارج از بدن می‌برد.
از دال عدس چقدر می دانید
9 bisms.ir 2016 09 7 14 300x263 خواص دال عدس چیست
از دال عدس چقدر می دانید

دال عدسعدس قرمز سریعتر از دیگر حبوبات می پزد. عدس در تمام نقاط جهان می روید. اکثر مردم دنیا در غذاهای خود از عدس استفاده می کنند.
از دال عدس چقدر می دانید
خواص دال عدس , فواید دال عدس , دال عدس , مضرات دال عدس

23 bisms.ir 2016 08 30 15 خواص دال عدس چیست
از دال عدس چقدر می دانید

در هند بیش از ۵۰ گونه از این نوع عدس کشت و برداشت می شود که در غذای سنتی آنها بنام ” دال Dahl ” بکار می رود. عدس قرمز یا دال عدس بسیار سریع پخته می شود و به هنگام پخت شکل خود را از دست می دهد. در تهیه انواع سوپ و پاته از عدس استفاده می شود. دال عدسدر طبخ عدس می توان از افزودنیهای گیاهی مثل زیره سبز، زنجبیل، مریم گلی، آویشن، شوید، ریحان، نعناع و سیر استفاده نمود.

دال عدس


دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *