طرز تهیه سمبوسه مرغ
چـقـدر مفـید بـود ؟

مواد لازم سمبوسه مرغ

نان لواش: به تعداد دلخواه
سینه مرغ: یک عدد
قارچ خرد شده: یک پیمانه
فلفل دلمه ای و پیاز: هر کدام یک عدد
پیازچه و تره: به دلخواه
زرده تخم مرغ: یک عدد
جعفری: نصف پیمانه

طرز تهیه سمبوسه مرغ و قارچ خوشمزه

tarztahiyesambose morgh irnab ir طرز تهیه سمبوسه مرغ

طرز تهیه سمبوسه مرغ

برای تهیه سمبوسه مرغ و قارچ، ابتدا سینه مرغ را آب پز کنید و بعد گوشت را رنده کنید.
پیاز را رنده کنید و با زرچوبه و فلفل قرمز تفت دهید و در ادامه، مرغ رنده شده را به آن اضافه کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه سمبوسه مرغ, قارچ و فلفل دلمه خرد شده را به مرغ اضافه کنید. اگر دوست داشته باشید می توانید دو قاشق غذا خوری رب در همین مرحله اضافه کنید و تفت دهید.

جعفری، پیازچه و تره خرد شده را نیز به مواد اضافه کنید و منتظر بمانید تا مواد پخته شود.

برای پیچیدن سمبوسه، نان ها را به شکل مستطیل برش داده و روی هر نان، چند قاشق از مواد آماده شده بریزید و نان لواش را به شکل مثلثی بپیچید و در روغن داغ قرار دهید و سرخ کنید.
می توانید سمبوسه مرغ و قارچ آماده شده را با سس تند میل کنید.


دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *