طرز تهيه لواشك آلو سياه
چـقـدر مفـید بـود ؟
tarztahiyelavashak alosiyah irnab ir طرز تهيه لواشك آلو سياه

طرز تهيه لواشك آلو سياه

مواد لازم برای لواشک آلو

آلو :۳ کیلو
نمک :به مقدار لازم

مراحل تهیه لواشک آلو

آلوها را بشوید و در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند.

هنگام پخت به آنها نمک و اگر دوست داشتید مقداری شکر بریزید .

وقتی آلوها پخت و غلیظ شد آن را در صافی های سوراخ درشت بریزید تا هسته و پوست آن جدا شود.

سپس کف یک سینی را با یک نایلکس بپوشانید و آلوهای از صافی رد شده را به صورت یکنواخت روی نایلکس پهن کنید و روی آن را با یک دستمال نازک و تمیز بپوشانید.

البته نباید دستمال با آلوها تماس پیدا کند.

سینی ها را مقابل نور خورشید بگذارید تا خشک شود.

بعد از خشک شدن لواشک دستمال را از روی آن بردارید و یک نایلکس دیگر روی لواشک بکشید و فشار دهید تا نایلکس روی لواشک بچسبد.

بعد به اندازه و شکل های مختلف لواشک را ببرید و در یخچال نگهداری کنید.

برای درست کردن این لواشک میتوانید از انواع آلوها و یا مخلوطی از چند نوع آلو استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد لواشک آلو
لواشک آلو جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۵دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب میباشد .


دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *