طرز تهیه شامی کباب
۴٫۸ امتیاز ۵ رای

مواد لازم برای شامی

لپه : ۱ کیلو گرم
تخم مرغ : ۷ عدد
گوشت بدون چربی ران گوسفند : ۱ کیلو گرم
پیاز متوسط : ۲ عدد
زعفران ساییده شده : ۱ قاشق چای خوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم

مراحل تهیه شامی کباب

tarztahiye shamikabab irnab ir طرز تهیه شامی کباب

طرز تهیه شامی کباب

ابتدا گوشت را تمیز کنید و تکه تکه کنید و سپس تکه های گوشت را بشویید و آن ها را در درون قابلمه ای بریزید و پیاز خرد شده را به همراه مقداری آب گوشت اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا گوشت ها پخته شوند.
لپه ها را هم تمیز کنید و آن ها را هم در درون قابلمه ای مناسبی به همراه نمک و زردچوبه بپزید. توجه داشته باشید که آب لپه ها نباید زیاد باشد و هم چنین در انتهای پخت لپه آب لپه هم باید به خوبی خشک شود.

در مرحله بعدی طرز تهیه شامی کباب بعد از این که لپه ها پخته شدند آن ها را چرخ کنید و گوشت پخته شده را هم چرخ کنید و سپس دوباره گوشت چرخ کرده و لپه چرخ کرده را باهم مخلوط کنید و آن ها را دوباره چرخ کنید و مخلوط گوشت و لپه را گوشه ای قرار دهید تا خنک شود .
در درون کاسه ای عمیق تخم ها را بشکنید و سپس زعفران را در درون ۱ قاشق سوپ خوری آب جوش حل کنید و به همراه نمک و فلفل به تخم مرغ ها اضافه کنید و با کمک قاشق این مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و گوشت و لپه چرخ کرده را هم به این مواد اضافه کنید و مواد شامی کباب را به خوبی ورز دهید.

بعد از آماده کردن مایه شامی در درون تابه ای مناسب مقدار زیادی روغن بریزید و سپس تابه را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود سپس مقداری از مایه گوشتی را بردارید و آن را گلوله کنید و سپس با فشار دست مایه گوشتی را پهن کنید و با کمک انگشت سوراخی در میان دایره گوشتی شامی بوجود آورید سپس شامی را در درون روغن داغ قرار دهید و بقیه شامی ها را هم به این ترتیب آماده کنید و آن ها را در درون روغن قرار دهید بعد از این که یک طرف شامی ها سرخ شد با کمک کفگیر طرف دیگر آن ها را برگردانید تا سرخ شود بعد از این که دو طرف شامی ها سرخ شد آن ها را در درون سبد فلزی قرار دهید تا روغن اضافی شامی ها خارج شود.

نکاتی برای تهیه بهتر شامی کباب

۱٫اگر می خواهید روغن شامی به طور کامل گرفته شود می توانید بعد از سرخ شدن شامی ها آن ها را در درون دستمال کاغذی حوله ای آشپزخانه قرار دهید دستمال را باید در کف سبد پهن کنید و سپس شامی ها را بر روی دستمال قرار دهید.
۲٫ اگر شامی ها در روغن وا بروند میزان تخم مرغ آن ها کم است و نیاز به این است که به بقیه مایه گوشتی تخم مرغ اضافه کنید.
۳٫ اگر مایه شامی ها شل است می توانید ۱ قاشق آرد نخودچی به مایه گوشتی اضافه کنید تا سفت شود.
۴٫ اگر می خواهید شامی ها پوک شوند ۱ قاشق چای خوری جوش شیرین را در آب سرد حل کنید و به مخلوط تخم مرغی اضافه نمایید و با کمک دست مواد را به خوبی ورز دهید.


دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *