طرز تهیه بوفالو وینگز
چـقـدر مفـید بـود ؟
tarztahiyebofalo vinghez irnab ir طرز تهیه بوفالو وینگز

طرز تهیه بوفالو وینگز,

مواد لازم برای بوفالو وینگز

بال مرغ:۱۶ عددبوفالو وینگز

چغندر فرنگی:یک عدد، رنده شده
سرکه:نصف پیمانه
شکر:یک قاشق غذاخوری
نمک:نصف قاشق غذاخوری
روغن مایع:یک چهارم پیمانه
پیاز متوسط:یک عدد، خلالی

مراحل تهیه بوفالو وینگز

چغندر، سرکه، شکر و نمک را مخلوط کرده و چند ساعت صبر کنید تا سرکه رنگ بگیرد، سپس آن را صاف کنید. بال ها را در مخلوط پیاز، روغن مایع و سرکه حداقل یک ساعت بخوابانید.

هنگامی که بال مرغ رنگ قرمز به خود گرفت، آن را به سیخ کشیده و کباب کنید.

نکات

۱٫ به جای چغندر از کلم بنفش هم می توانید استفاده کنید.

۲٫ برای پخت بهتر، روی بال ها با چاقو ۲ شکاف در هر طرف ایجاد کنید.

۳٫ هنگام کباب کردن بال، آن را زود به زود برگردانید تا کاملا مغزپخت شود.

نکات تکمیلی در مورد بوفالو وینگز

بوفالو وینگز جزو غذای ملل – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد .
بوفالو وینگز را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .


دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *