طرز تهیه مربای نارنگی بدون پوست
چـقـدر مفـید بـود ؟

دستور پخت مربای نارنگی

مربای نارنگی یک مرباهای خوش عطر و طعمه. اگر طعم ترش و شیرین دوست دارین شکر کمتری استفاده کنید. از نارنگی مارمالاد هم میشه تهیه کرد. در این بخش از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه مربای نارنگی و مارمالاد نارنگی را خواهید دید.

زمان آماده سازی مواد اولیه این مربا حدودا ۱ ساعت و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه هست.
مارمالاد نارنگی را می توانید در وعده صبحانه یا به عنوان دسر سرو کنید.

tarz tahiye morabaye narangi irnab ir طرز تهیه مربای نارنگی بدون پوست

مربای نارنگی

tarz tahiye morabaye narangi irnab ir طرز تهیه مربای نارنگی بدون پوست

مواد لازم برای تهیه مربای نارنگی :

شکر ۱ کیلو
نارنگی ۱ کیلو
زعفران دم کشیده نصف استکان
وانیل کمی

 

روش تهیه مربای نارنگی :

برای تهیه مربای نارنگی ابتدا نارنگی ها رو پوست گرفته و حبه حبه می کنیم.

آب و شکر را روی حرارت میذاریم تا به مرحله جوش برسه، بعد نارنگی ها رو ریخته تا بپزه و خوب غلیظ بشه.
فقط یادتون باشه آبش زیاد نباشه که ساعتها مجبور به جوش خوردن نشه چون تلخ میشه.
۱۰ دقیقه قبل خاموش کردن شعله زعفران و وانیل رو اضافه می کنیم.
مربای نارنگی را بعد سرد شدن داخل شیشه ای دربسته ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.


دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *