آشپزی

نحوه درست کردن مربای توت فرنگی

آموزش درست کردن مربای توت فرنگی خوش رنگ و با مزه مواد لازم برای تهیه مربای توت فرنگی توت فرنگی یک کیلو شکر ۸۰۰ گرم جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری…

طرز تهیه گراتن اسفناج

مواد لازم گراتن اسفناج: اسفناج: یک و نیم کیلو آرد: چهار قاشق غذا خوری شیر: یک لیوان خامه: ۱۰۰ گرم پیاز: یک عدد کره: به میزان لازم نمک و فلفل:…

طرز تهیه پای اسفناج و پنیر

مواد لازم پای اسفناج و پنیر اسفناج ۱ کیلوگرم پنیرخامه ای ۷۰۰ گرم آرد ساده ۴۵۰ گرم پنیر فتا (سفید) ۴۰۰ گرم کره ۲۵۰ گرم آب سرد ۱/۳ پیمانه تخم…

طرز تهیه سس مارینارا ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه سس مارینارا گوجه فرنگی رسیده ۱۰ عدد روغن زیتون خالص ۱/۴ پیمانه سیر ۵ حبه نمک، فلفل قرمز و شکر به میزان لازم پیاز ۱ عدد…

طرز تهیه سس کچاب

مواد لازم برای تهیه سس کچاپ خانگی پیاز متوسط ۱ عدد روغن زیتون ۱ ق غذاخوری سیر ۱ حبه پوره گوجه‌فرنگی ۵۰۰ گرم سرکه ۳۵۰ گرم آب ۲۰۰ میلی‌لیتر شکر…

طرز تهیه بورانی کدو

طرز تهیه بورانی کدو رژیمی کدو برای بیماری‌هایی نظیر چربی خون و دیابت مفید است، از طرفی یک ماده غذایی ایده‌آل، برای برای افرادی که رژیم لاغری دارند، محسوب می‌شود….

طرز تهیه بورانی بادمجان

مواد لازم برای تهیه بورانی بادمجان ۲ پیمانه ماست چکیده ۱ الی ۱ و ۱/۲ پیمانه بادمجان کبابی ۱ الی ۲ حبه سیر رنده شده نعنا خشک به مقدار لازم…

طرز تهیه بورانی کنگر

کنگر ماست اگرچه در یک تقسیم‌بندی کلی (مانند برانی اسفناج) جزء اردورها و کنار غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد ولی این ترکیب غذایی مقوی در مقام مقایسه از برانی اسفناج…

نحوه دم کردن قهوه ترک

قهوه ترک در واقع به روشی از دم کردن قهوه گفته می شود. برای دم کردن یک فنجان قهوه ترک باید خیلی حساس و با دقت باشید. تمامی کارهایی که…